Dakwerken

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het renoveren van uw dak? Zoek niet verder! Wij staan klaar om uw woonervaring te verbeteren. Of het nu gaat om groendaken, zadeldaken, platte daken, Velux-ramen of dakkapellen – wij hebben de kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken.

Kiezen voor WIJCO is kiezen voor:

Vakmanschap

Ons team van ervaren vakmensen en betrouwbare partners staat garant voor hoogwaardig vakmanschap. Wij streven naar perfectie in elk detail van uw dakrenovatie.

Veelzijdigheid

Of u nu een groendak wilt creëren, uw zadeldak wilt vernieuwen, uw plat dak wilt repareren of uw huis wilt voorzien van een Velux-raam of dakkapel – wij hebben de expertise in huis.

Klantgericht

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een persoonlijke aanpak die aansluit bij uw behoeften.

Kwaliteitsmaterialen

Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om duurzaamheid en langdurige prestaties te garanderen.

Onze diensten

Groendaken

Breng de natuur dichterbij met een prachtig groendak dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

Zadeldaken

Geef uw woning een nieuwe uitstraling met een gerenoveerd zadeldak. Kwaliteit en stijl komen samen voor een tijdloos resultaat.

Platte daken

Repareer of vernieuw uw plat dak voor optimale bescherming tegen de elementen. Wij zorgen voor een waterdicht resultaat.

Velux en dakkapels

Vergroot de hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis met Velux-ramen of creëer extra ruimte met een prachtige dakkapel.